Čtvrtek, 19 září, 2024
NewsZprávy

Silný déšť vytopil novou sportovní halu v Brandýse nad Labem. Otevření odloženo

Sportovní hala v Palachově ulici v Brandýse nad Labem nebude otevřena se začátkem školního roku. Silné deště totiž v červenci vytopily přízemní prostory.

Radnice o vytopení haly ZŠ Palachova informovala v pátek na svém profilu s tím, že k události došlo v polovině července. Zdržení v informování podle komentáře místostarosty Tomáše Bendy (Naše Dvojměstí) bylo způsobeno definitivním rozhodnutím o posunu otevření minulý týden.

„Červencové přívalové deště, které se městem před třemi týdny přehnaly, vytopily přízemní prostory sportovní haly. Vyměněna musela být část palubovky a nyní se pracuje na úpravě kanalizace, aby nás už déšť „nevyšplouchl.“,“ uvedlo vedení radnice na webu.

Mluvčí radnice Kateřina Stránská zdůraznila, že kanalizace se ucpala. Proto se také v uplynulých dnech opravovala kanalizace v Palachově ulici.

Sportovní hala v Palachově ulici by se měla otevřít 30. září.

Hala se začala stavět v září 2022. Investiční náklady na tuto akci představují 225,91 milionu korun, přičemž 60 milionů korun tvoří dotace z Národní sportovní agentury.  Nová hala pojme na 200 diváků.

Foto: Město Brandýs nad Labem-Stará Boleslav

Přidat na Seznam.cz
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments