Úterý, 30 dubna, 2024
NewsZprávy

Radní Ondřej Přenosil rezignoval na svou funkci

Nečekaný start mělo středeční jednání zastupitelstva města Brandýs-Boleslav. Starosta oznámil rezignaci zastupitele a radního Ondřeje Přenosila (ODS).

„Mám tady rezignaci ke včerejšímu datu pana radního Ondřeje Přenosila na veškeré funkce. Dalším v pořadí na kandidátní listině ODS je pan Pavel Veselý, který je zde přítomen a měl by složit slib zastupitele města,“ oznámil starosta města Robert Pecha (Vy Jste Město).

Aby vám neunikly zajímavosti a aktuální informace, staňte se prosím fanoušky naší stránky na Facebooku nebo Instagramu a budete v obraze.

Nový zastupitel tudíž složil slib a stal se novým zastupitele za ODS. Proč rezignoval Ondřej Přenosil, starosta neuvedl.

„Když jsem přemýšlel, kdo má Ondřeje Přenosila nahradit, chtěl jsem někoho mladého, kdo již pro město něco udělal. Navrhuji tedy na místo radního Pavla Veselého,“ řekl místostarosta Patrick Zandl. Pro Veselého hlasovalo 11 zastupitelů, pět bylo proti.

Ondřej Přenosil byl v radě města a také v komisi životního prostředí. Mimo jiné je také tajemníkem města Čelákovice. Pavel Veselý je podle webových stránek města v komisi pro rozvoj cestovního ruchu.

Přidat na Seznam.cz
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments