Neděle, 27 října, 2024
DopravaNews

V červenci se zavře frekventovaná ulice v centru Brandýsa

Řidiče v Brandýse nad Labem čeká další krátkodobé trápení. V červenci se uzavře hlavní tepna v centru města. Bude se rekonstruovat asfalt a poklopy. Přesné datum však není ještě známo.  

„Bude oprava ulice Petra Jilemnického, a to až na hranici s Pražskou. Dojde k položení nového asfaltu a opravě kanálových poklopů. Bude to probíhat asi 14 dnů na dvě etapy, přibližně od poloviny července. Objízdné trasy ještě nejsou naplánovány,“ řekl starosta Robert Pecha (Vy Jste Město).

Starosta na jednání zastupitelstva také zmínil, že město jedná s krajem o opravě Martinovské a Brázdimské ulice. Jejich rekonstrukce však zatím není na stole. Město zváží také úpravu dopravních předpisů ve Vrábské ulici, kde možná přibude zákaz zastavení.

Robert Pecha také informoval, že město objednalo firmu, která bude analyzovat parkování ve městě. Kde se nejvíce parkuje a kde ne. „Za mě to vede k tomu, že nějaká forma parkovací zóny bude po celém městě. Jestli to bude jedna zóna, dvě, tři, nevíme,“ konstatoval starosta.

Přidat na Seznam.cz
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments