Pátek, 20 září, 2024
NewsZprávy

Rezignoval zastupitel Brandýsa-Boleslavi Jan Jirovský

Pondělní jednání zastupitelstva města Brandýsa nad Labem – Staré Boleslavi začalo rezignací zastupitele a bývalého místostarosty Jana Jirovského (Vy Jste Město). Důvod není znám.

„Pan Jan Jirovský podal dne 6.9. písemnou rezignaci na mandát zastupitele města, a to ke dni 9.9. Dne 10.9. se stala členkou zastupitelstva paní Petra Madunická, která by měla složit slib zastupitelky,“ řekl starosta města Petr Soukup (Naše dvojměstí).

Následně Petra Madunická složila slib zastupitelky města. Proč Jirovský rezignoval, na zastupitelstvu nezaznělo. Bývalý zastupitel se jej jako zastupitel již neúčastnil.

Starosta následně uvedl, že Jirovský rezignoval i na člena výboru pro rozvojové plochy. Kam nominoval Petra Madunickou (Vy Jste Město). Robert Pecha (Vy Jste Město) však nominoval Miloše Havlíčka.

Petra Madunická má pracovní zkušenosti na vedoucí pozici v mezinárodní logistické firmě. „Bydlím zde s manželem a mými třemi dětmi již 7. rokem, a tak na každodenní bázi vidím nedostatky zejména v podobě nedostatečné či úplně chybějící infrastruktury, neregulované developerské činnosti či absenci ochrany zeleně. Záleží mi na tom, abychom zde mohli vést spokojený život,“ uvedla Madunická při kandidatuře.

Přidat na Seznam.cz
4.5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments